Három este musicalek bűvöletében

2024.03.22Mahó Andrea, Nagy Sándor és Serbán Attila közreműködésével útjára indul az országjáró Apassionata musical koncert, amelynek keretében a három kiváló művész kivételes zenei programmal várja a közönséget. A műsor alatt megelevenednek a musicalirodalom legszebb dalai. Ikonikus előadásokból – köztük a Rómeó és Júlia, Az Operaház Fantomja, a My Fair Lady, Meseautó, Miss Saigon című musicalekből csendülnek majd fel halhatatlan slágerek. Az est páratlanul emlékezetes élményt ígér mindazoknak, akik szeretik a minőségi zene varázsát.

Helyszínek és időpontok:

Budapest – Az Orfeum, április 15-én, 20 órától

Veszprém – Agora Veszprém Kulturális Központ, április 28-én, 19 órától

Békéscsaba – Csabagyöngye Kulturális Központ, április 29-én, 19 órától

Az est fellépői:

Mahó Andrea, Jászai Mari-, EMeRTon- és Artisjus-díjas színművésznő, énekesnő, szinkronszínésznő, színitanodát végzett Gór Nagy Máriánál, majd diplomát szerzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemem. Számos színházban játszott, mint a Győri Nemzeti Színház, Budapesti Operettszínház, Madách Színház, Székesfehérvári Vörösmarty Színház és a Pesti Magyar Színház. Az Operaház Fantomjában – Christine, Rómeó és Júliában– Júlia, Szépség és a Szörnyetegben – Belle ,Nyomorultakban – Cosette, Mary Poppinsban– Mary Poppins és számos sikerdarabban játszott főszerepet.Hangjával és tehetségével nem csak a magyar közönséget , de már több ízben személyesen is elvarázsolta a világhírű zeneszerzőket mint például Andrew Lloyd Webber, Claude-Michel Schönberg és olyan illusztris előadóművészeket mint például Rhoda Scott vagy José Cura.2023-ban a Disney 100 koncerten ő volt ez egyetlen magyar női színművész, akit kiválasztott a produkció, hogy énekeljen. Hangja kifinomult, elkápráztató, és magával ragadó. Egyszerre erőteljes és érzékeny. Azonnal rabul ejti a nagyérdeműt.

Nagy Sándor:
Jászai Mari-díjas, Soós Imre-díjas, valamint Kránitz Lajos-díjas színművész és énekes.Énekesi pályáját Toldy Máriánál kezdte, majd a Színház- és Filmművészeti Egyetemen operett-musical szakon szerzett diplomát. Pályafutása során számos kiemelkedő főszerepben tündökölt, olyan neves színházakban, mint a Madách Színház, a Játékszín, Orfeum, Veres1Színház, Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház. Számtalan musicalben főszerepei közül Az operaház fantomjában, az Én, József Attilában, a Vámpírok báljában, a Nyomorultakban és még számos más sikerdarabban. Színpadi jelenléte páratlan és lenyűgöző. Egyedi érzelmi gazdagsága és dinamikus előadásmódja színpadi műsoraiban magával ragadó és feledhetetlen élményt nyújt a közönségnek.

Serbán Attila: színművész, énekes Kárpátalján Ungváron diplomázott táncpedagógus-koreográfus szakon. Színházi karrierjét Debrecenben kezdte, majd a Rock és Musical Színházban folytatta, ahonnan egyenes út vezetett a legnagyobb magyarországi zenés színházakba, mint például a Budapesti Operettszínházba, illetve a Madách Színházba, aminek oszlopos tagja. Feledhetetlen játéka egyebek mellett a Macskákban, a Mary Poppinsban, a József és a színes szélesvásznú álomkabátban, a Spamelotban, a Jézus Krisztus Szupersztárban, a Hairben, az Aranyoskámban, Rocksuliban és a Pretty Womanben. Egyedülálló személyiségét minden szerepébe belecsempészi. A magyar musical színtér meghatározó tehetsége és kiemelkedő alakja, de külföldi produkcióban is nagy sikarrel szerepelt. Nemcsak színházi, de zenei és televíziós produkciókban is aktív. Hangja elbűvölő tisztasággal és érzelmes mélységgel öleli körbe a publikumot.

Jegyek az alábbi linkeken kaphatók:

Budapest-Orfeum, Veszprém-Agora Veszprém Kulturális Központ, Békéscsaba- Csabagyöngy Kulturális Központ