Ártatlan vagyok - vígjáték a Turay Ida Színházban

2018.11.12

A napfénytől ragyogó olasz tengerpartra repíti a nézőket a Turay Ida Színház legújabb, könnyed kikapcsolódást nyújtó előadása. Georgo Faloni Ártatlan vagyok! című komédiáját november 10-én mutatták be a Kálvária téren található teátrumban.

A helyzetkomikumra épülő vígjáték felhőtlen, vidám percekkel ajándékozza meg a közönséget, akik kis időre teljesen elfelejtkezhetnek a rohanó hétköznapokról, és elmerülhetnek a fordulatokkal teli, komikus szituációkat felsorakoztató, vidám történetben.

Éppúgy, amint az 1940-es években játszódó vígjáték egyik főhőse, a vitorlázás közben meztelenül tengerbe borult fiatal lány elmerült a Garda-tó hűs habjaiban, ahonnan a másik főhős, egy ifjú horgász mentette ki, elindítva ezzel a komikus, kényes helyzetek és hazugságok egész láncolatát, melynek végén minden jóra fordul, és mindenkire rátalál a boldogság és a szerelem.

A Szurdi Miklós által színpadra állított előadás főbb szerepeiben többek között Szilvási Juditot, Pásztor Mátét, Bodor Szabinát, Kurkó J. Kristófot, Valázsik Pétert, Hűvösvölgyi Ildikót, Benkő Pétert, Győri Pétert és Nyírő Beát láthatja a közönség.