Zenés kalandtúra minden korosztálynak - Madagaszkár musical a Magyar Színházban

2022.11.07

A Pesti Magyar Színházban november 5-én és 6-án, kettős szereposztással bemutatott Madagaszkár című előadás Gémes Antos rendezésében, George Noriega és Joel Someillan zenéjével és szövegével minden korosztály számára felhőtlen kikapcsolódást és tökéletes feltöltődést kínál, miközben emlékeztet és megtanít az igaz barátság mindent legyőző és megtartó erejére.


A 2005 óta töretlen népszerűségnek örvendő animációs film alaptörténetét és magával ragadó humorát megőrző, mesés látványvilágú és ötletes, látványos koreográfiákban gazdag musicalváltozat - melynek csúcspontját a Riszáljuk úgyis, úgyis című dal jelentette - elsöprő sikert aratott a közönségnél.

Alex, az oroszlán (Pavletits Béla/Szurcsik Ádám), Marty, a zebra (Pásztor Ádám/Murvai Márton), Glória, a víziló (Soltész Bözse/Bede Fazekas Anna) és Melman, a zsiráf (Kosznovszky Márton/Kocsis Gábor) a pingvinek, Kapitány (Fillár István/Tóth Marcell), Kowalsky (Komlódy Márk, Tóth Géza Gergő), Közlegény (Réthy Zsazsa/Lőrincz Nikol) és Rico (Varga Fekete Kinga/Kusnyér Anna) segítségével megszöknek a New York-i Central Park állatkertjéből. Egy izgalmas "zenés kalandtúra" résztvevőiként - melynek végállomása a csodaszép, egzotikus Madagaszkár, Julien király (Szatmári Attila és Barsi Márton) birodalma - megtanulják, hogy a vadonban csakis egymásra figyelve, az igazi barátság erejét segítségül hívva maradhatnak életben. A színészek - kellőképpen, de nem túlságosan komolyan véve a játékot, a közönséget és önmagukat - tökéletesen érzik, hogyan szórakoztathatnak és szólíthatnak meg minden korosztályt.

A magával ragadó humor és a modern technikára is építő, ugyanakkor alkotói kreativitást tükröző, Kovács Yvette Alida díszlet - és jelmeztervező által megálmodott látványvilág - a nézőket egzotikus tájra repíti. Az ötletes és látványos koreográfiák, melyek Vincze Balázs rendező-koreográfus, valamint Lénárt Gábor és Kapitány Dorottya társkoreográfusok alkotómunkáját dicsérik - tökéletesen egészítik ki a pörgős, jó hangulatú dalokat. Így együtt minden adott ahhoz, hogy a hétköznapokból kiszakadva a család minden tagja ellazulhasson és feltöltődhessen.

Galéria:


A színdarab bemutatását a Music Theatre International (www.mtishows.eu) és a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség (www.theatrum-mundi.hu) közötti megállapodás teszi lehetővé.

Színlap, jegyek és legközelebbi előadások:

https://pestimagyarszinhaz.hu/madagaszkar/